Schuldbewuste Kökçü laat Feyenoord-feestje even voor wat het is

Reacties

Slechts één speler onttrok zich donderdag aan de Rotterdamse feestvreugde. Feyenoord had zich net geplaatst voor de halve finale van de Conference League, maar in het hoofd van Orkun Kökçü dwaalden nog heel andere gedachten rond.

Schuldbewuste Kökçü laat Feyenoord-feestje even voor wat het is
© Pro Shots
Slavia Praag
Slavia Praag
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Met een te korte terugspeelbal leidde Kökçü na een kwartier de gelijkmaker van Slavia Praag in. Dankzij treffers van Cyriel Dessers en Luis Sinisterra trok Feyenoord alsnog de overwinning over de streep, maar dat kon het dubbele gevoel bij de Turks international niet wegnemen. 'Het is k*t dat je dat eerste tegendoelpunt inleidt. Daar zit ik nu het meest mee', toonde Kökçü zich na afloop schuldbewust voor de camera van ESPN.

'Je wilt het je ploeg nooit lastig maken', vervolgde de middenvelder. 'Als dan die 1-2 valt, word je wat rustiger. Elke keer daarvoor als we het even moeilijk hadden, dacht ik: dat komt door mij. Dat is dan toch waar ik mee zit. De belangen zijn heel groot, dan zit je toch sneller in je hoofd met: het zal wel door mijn fout zijn dat we eruit liggen. Dat gevoel is zwaar k*t.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Doorgaan en vergeten
Zo ver zou het niet komen voor Feyenoord, dat zich voor het eerst in twintig jaar weer bij de laatste vier van een Europees clubtoernooi schaarde. Zijn teamgenoten hielpen Kökçü gaandeweg de wedstrijd weer op de been. 'Ze komen naar je toe en zeggen: doorgaan, vergeten. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Dat ze naar me toe komen, geeft wel aan dat we een heel sterk team zijn. Ik ga nog geen feestje vieren. Ik denk dat ik er nog even mee zit en dat ik vanavond mijn ploeggenoten kan bedanken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.