Schreuder wilde Taylor naar Brugge halen: 'Maar hij wilde alleen bij Ajax spelen'

Reacties

Onder trainer Alfred Schreuder heeft Kenneth Taylor een vaste basisplaats in het eerste elftal van Ajax afgedwongen. Daarnaast maakte hij deze week zijn entree in Zeist bij het Nederlands elftal. Een bijzondere samenloop van omstandigheden, nadat nota bene Schreuder hem probeerde weg te halen uit Amsterdam.

Schreuder wilde Taylor naar Brugge halen: 'Maar hij wilde alleen bij Ajax spelen'

'Het klopt dat ik destijds in hem een versterking voor Club Brugge zag', stelt Schreuder. ‘Kenneth kon naar meerdere clubs maar hij wilde maar bij één club spelen en dat was Ajax. Dat siert hem ook. Hij is een jeugdproduct en wil absoluut hier slagen. Daar is hij goed mee bezig.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

‘Ik vind het een geweldige speler om te zien’, schetst de trainer. ‘Tweebenig, beweegt heel goed, hij ziet het spel goed, kan versnellen, maakt goals. Zijn agressiviteit zonder bal wordt beter, dat is nog wel een verbeterpunt. Dat zijn mijn indrukken, maar dat hadden we vorig seizoen aan het einde ook allemaal al kunnen zien.’

Donderdagavond kan Taylor zijn debuut in Oranje maken. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal gaat dan op bezoek bij Polen voor de vijfde groepswedstrijd in de Nations League. Het is de laatste interlandperiode voor het WK in Qatar begint. En daar is de twintigjarige Taylor dus mogelijk al bij.

Lees op VI PRO het uitgebreide verhaal over Ajax-revelatie Kenneth Taylor:

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.