Schöne opent met NEC tegen Ajax: 'Meteen drie punten'

Reacties

Voor Lasse Schöne is de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen meteen een speciale. De 35-jarige Deen keert met NEC terug bij zijn oude club Ajax. Door goed nieuws vanuit Zeist is Schöne inzetbaar.

Schöne opent met NEC tegen Ajax: 'Meteen drie punten'
© Pro Shots

Schöne werd namelijk voor twee wedstrijden geschorst vanwege de rode kaart die hij in dienst van SC Heerenveen kreeg tegen FC Emmen. De middenvelder keek in de laatste speelronde van afgelopen seizoen al toe tegen Sparta Rotterdam. Daar blijft het bij, want zijn schorsing werd door de commissie van beroep onlangs teruggebracht naar één duel.

Daardoor kan Schöne op 14 augustus zijn rentree maken voor NEC tegen Ajax, de club die hij na zijn Nijmeegse periode acht jaar diende. 'Meteen drie punten, dat is lekker', grapte Schöne tijdens zijn presentatie in Nijmegen. 'Het is heel bijzonder. Een mooie wedstrijd waar ik me meteen op verheug.'

Lees op VI PRO meer over de presentatie van Lasse Schöne in Nijmegen, de rol die voor hem is weggelegd en de plannen van technisch directeur Ted van Leeuwen:

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.