Schöne krijgt bij NEC gezelschap van talentvolle landgenoot

Reacties

NEC heeft een overeenstemming bereikt met Dinamo Kiev over de komst van Mikkel Duelund. De aanvallende middenvelder wordt gehuurd, maar de gepromoveerde club heeft een optie tot koop bedongen.

Schöne krijgt bij NEC gezelschap van talentvolle landgenoot
© Pro Shots

Duelund brak in eigen land door na de fameuze jeugdopleiding van FC Midtjylland te hebben doorlopen. Na circa vier seizoenen op het hoogste niveau in Denemarken werd Duelund weggeplukt door Dinamo Kiev, maar in Oekraïne kwam hij een stuk minder aan de bak. De middenvelder brak zijn enkel en werd teruggeworpen in zijn ontwikkeling. Daarvoor kwam Duelund nog wel tot twee interlands voor Denemarken, waarin hij een keer scoorde.

Bij NEC hoopt Duelund zichzelf dus weer te laten zien. 'Ik ben blij om in Nijmegen te zijn. Ik heb al veel goede verhalen gehoord van de club en kan niet wachten om te beginnen.' Bij NEC treft Duelund met Lasse Schöne een landgenoot. Ook Ilias Bronkhorst en Danny Vukovic zijn nieuw bij de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.