Schöne en Mazraoui keren vervroegd terug bij Ajax

Reacties

Lasse Schöne komt dinsdagavond niet in actie in de oefeninterland van Denemarken tegen Oostenrijk. De middenvelder is vervroegd teruggekeerd naar Ajax.

Schöne en Mazraoui keren vervroegd terug bij Ajax

Volgens Deense media is er geen sprake van een blessure bij Schöne. Er wordt bovendien geen vervanger opgeroepen voor de verdedigende middenvelder, die in samenspraak met Ajax en de Deense bond heeft besloten eerder terug te keren naar Amsterdam vanwege het drukke programma van Ajax.

De 32-jarige Schöne had afgelopen zaterdag nog een basisplaats bij Denemarken in de Nations League-wedstrijd tegen Ierland (0-0). De routinier speelde tot dusverre 41 interlands waarin hij goed was voor drie doelpunten.

Mazraoui
Ook Noussair Mazraoui is op de weg terug naar Amsterdam. De rechtsback heeft het trainingskamp van de nationale ploeg van Marokko verlaten vanwege liesklachten en laat zich bij Ajax verder behandelen. Marokko speelt deze week tegen de Comoren, maar moet het dus zonder Mazraoui doen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.