Schmidt heeft eerste aanwinst bijna binnen: Mvogo op weg naar PSV

Reacties

PSV is dicht bij de komst van Yvon Mvogo. De 26-jarige Zwitser van Kameroense komaf is op dit moment reservedoelman van RB Leipzig. Het is wachten totdat hij zijn contract verlengt en dan hoopt PSV hem te kunnen huren.

Schmidt heeft eerste aanwinst bijna binnen: Mvogo op weg naar PSV
© Pro Shots

Mvogo wordt door PSV-trainer Roger Schmidt gezien als beoogde eerste doelman. De Duitser, die in maart werd aangesteld als nieuwe trainer van de Eindhovenaren, wil een meevoetballende keeper en is niet onder de indruk van de drie sluitposten die op dit moment onder contract staan. Voor Hidde Jurjus is concrete belangstelling en Jeroen Zoet heeft al langer een vertrekwens, Lars Unnerstall lijkt wel bij de club te blijven.

Sinds Mvogo in de zomer van 2017 de overstap maakte van Young Boys naar RB Leipzig, speelde hij negentien officiële wedstrijden namens de Duitse club. Ook debuteerde hij op 15 oktober 2018 als international van Zwitserland. Mvogo heeft nog een contract tot medio 2021 in Leipzig, dat wil verlengen om een transfervrij vertrek te voorkomen. Als de verlenging een feit is, zal de doelman voor twee seizoenen worden gehuurd door PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer Mvogo
Meer over Mvogo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.