Schmidt geconfronteerd met tweet 'kleine club' PSV: 'Dit maakt ons trots'

Reacties

Een tweet van PSV na afloop van de return tegen Galatasaray is in Turkije niet onopgemerkt voorbijgegaan. Trainer Roger Schmidt moest er na afloop op de persconferentie zelfs een vraag over beantwoorden.

Schmidt geconfronteerd met tweet 'kleine club' PSV: 'Dit maakt ons trots'
© Pro Shots
Galatasaray
Galatasaray
1 - 2
PSV
PSV

PSV was over twee wedstrijden veel te sterk voor Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. Na de 5-1 overwinning PSV in Eindhoven van vorige week, leverde ook de return in Istanbul woensdagavond geen enkel probleem op: 1-2.

Meteen na het laatste fluitsignaal haakte PSV in op die zege door de tekst 'Small club? Big result' te tweeten. Het was een knipoog naar de supporters van Galatasaray, die in aanloop naar het tweeluik op sociale media stelden dat PSV in vergelijking met Cim Bom Bom een kleine club is.

En dus zorgt de tweet van PSV nu voor headlines in Turkije. Schmidt werd na afloop op de persconferentie zelfs gevraagd om te reageren op de sociale media-post. 'Onze stad is een stuk kleiner dan Istanbul, dus dit maakt ons trots', tekende Fanatik op. 'Maar ik kan niet in detail ingaan op de post.'

Galatasaray-trainer Fatih Terim moest vorige week al ingaan op de kwestie en sprak op de persconferentie toen vol respect over de Eindhovenaren. 'PSV is een heel belangrijke club in Nederland met een grote geschiedenis. Kijk alleen maar naar de teksten en foto's in dit stadion.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.