Schiet de herboren Veerman ook tegen Arsenal op doel?

ADVERTORIAL – Na de klinkende overwinning van Feyenoord op Celtic is het vanavond de beurt aan PSV in de Champions League. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Arsenal. Blik vooruit en speel mee bij Unibet, de bookmaker die een verhoogde odd aanbiedt voor een schot op doel van Joey Veerman.

Schiet de herboren Veerman ook tegen Arsenal op doel?
Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV

In het nieuwe PSV van Peter Bosz gaat de blik voornamelijk uit naar de voorhoede met Noa Lang, Luuk de Jong, Johan Bakayoko en nieuwkomer Hirving Lozano, maar ook op het middenveld is een flinke gedaantewisseling te zien bij Veerman. De Volendammer was onder Ruud van Nistelrooij zelfs enige tijd niet zeker van een basisplaats, maar onder Bosz is zijn naam één van de eerste die op het wedstrijdformulier wordt gezet.

In totaal kwam Veerman dit seizoen negen keer in actie voor PSV en daar overlegde hij goede statistieken in. Drie keer kwam de middenvelder tot scoren en zeven keer gaf hij een assist. Ook het schieten op doel gaat Veerman goed af: gemiddeld schiet hij 3.5 keer per wedstrijd, waarvan gemiddeld 1.5 schot op doel.

Een kleine blik terug in de tijd haalt de wedstrijd in het Philips Stadion tegen Rangers FC wellicht nog naar boven. Daar kreeg Veerman telkens maar weer de ruimte om uit te halen, maar door zijn niet secure aannames liet hij de kansen onbenut. Daar wil de Volendammer tegen Arsenal maar wat graag verandering in brengen. 

Normaal gesproken krijg je voor een schot op doel van Veerman 2.30 bij Unibet, maar de bookmaker heeft deze odd flink verhoogd. Er is nu een quotering van 3.00 beschikbaar voor dezelfde weddenschap.

Uniboost Uitblinker

Uniboost Uitblinker
Wedstrijd: Arsenal - PSV
Weddenschap: Joey Veerman schiet op doel
Odd: 3.00

Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien en speel mee! De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's