Schalke verlost talentvolle Pjaca van Juventus-bank

Reacties

Schalke 04 heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Marko Pjaca. De Bundesliga-club huurt de 22-jarige Kroaat een half jaar van Juventus, waar hij niet aan spelen toe kwam.

Schalke verlost talentvolle Pjaca van Juventus-bank

Pjaca brak door op het EK 2016, waar hij indruk maakte bij het Kroatische nationale elftal. Het leverde hem veel interesse op. Juventus kwam uiteindelijk als winnaar uit de strijd; De Oude Dame betaalde 23 miljoen aan Dinamo Zagreb voor de aanvaller.

In zijn eerste seizoen in Turijn kwam Pjaca nog tot veertien competitieoptredens, waarvan weliswaar veel invalbeurten, maar sinds hij in april zijn kruisband scheurde, speelde hij geen minuut meer in de Serie A. Ook niet nu hij sinds een kleine twee maanden weer helemaal fit is. De concurrentie op de flanken is met landgenoot Mario Mandzukic, Juan Cuadrado, Federico Bernardeschi en Douglas Costa simpelweg te groot.

Schalke biedt nu uitkomst. Die Königsblauen huren de rechtspoot voor de rest van het seizoen van Juventus. De 22-jarige linksbuiten moet de club uit Gelsenkirchen gaan helpen de knappe tweede plaats in de Bundesliga vast te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.