Schalke 04 slaat terug na sneertje van Toni Kroos

Reacties
Schalke 04 slaat terug na sneertje van Toni Kroos
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Schalke 04 heeft vilein gereageerd op een schimpscheut van Toni Kroos. De Duitse middenvelder van Real Madrid had in zijn eigen podcast een grapje gemaakt over de club uit Gelsenkirchen.

De Veltins-Arena van Schalke was onlangs het decor voor Ed Sheeran, de singer-songwriter die er diverse optredens gaf. Kroos kwam daarop terug. 'Hij heeft iets gedaan wat ik zelden gezien heb, hij zorgde ervoor dat de mensen het stadion van Schalke blij verlieten.'

De club liet het er niet bij zitten. De als kampioen naar de Bundesliga gepromoveerde club deelde immers een interview van spits Simon Terodde, die eind vorig seizoen viral ging met zijn praatje na de zege op Sandhausen. De duidelijk emotionele aanvaller was zo schor dat hij klonk als een twaalfjarig meisje.

Schalke benadrukte dat het een vermakelijk interview was. En dat was nou juist weer een plaagstoot naar Kroos. De voormalige middenvelder van Bayer Leverkusen en Bayern München liep na afloop van de zege op Liverpool immers boos weg tijdens een interview, omdat de vragen hem niet aanstonden. Eindstand Kroos-Schalke 04; 1-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Schalke 04
Meer over Schalke 04
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.