Schalke 04 is Ajax dankbaar voor redder Huntelaar

Reacties

Klaas Jan Huntelaar staat klaar om zijn bijdrage te leveren aan de redding van Schalke 04. Der Hunter wordt niet alleen verwelkomd vanwege zijn kwaliteiten als spits.

Schalke 04 is Ajax dankbaar voor redder Huntelaar
© Pro Shots

'We moeten wedstrijden winnen en doelpunten gaan maken om te klimmen op de ranglijst', vertelt Huntelaar (37) over de oplossing voor de sportieve problemen van Die Königsblauen, die hekkensluiter zijn in de Bundesliga. 'Schalke 04 hoort op het hoogste niveau en het is onze verantwoordelijkheid om de club op dat niveau te houden. Ik wil daarin mijn rol spelen.'

In Gelsenkirchen zijn ze bijzonder gelukkig met de terugkeer van Der Hunter. 'Zijn sportieve kwaliteiten zijn onbetwistbaar. Dat heeft hij vorige week nog laten zien', verwees directeur Jochen Schneider naar de rol van redder in nood voor Ajax tegen FC Twente.

'Zijn persoonlijkheid, ervaring en band met Schalke zijn even belangrijk', aldus Schneider. 'Ik wil daarom Ajax bedanken voor hun medewerking in deze onderhandelingen.'

Het is nog de vraag of Huntelaar woensdag al kan spelen voor Schalke, dat op eigen veld aantreedt tegen concurrent 1. FC Köln.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Huntelaar
Meer over K. Huntelaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.