SC Heerenveen zoekt doelman vanwege zware blessure Hahn

Reacties

SC Heerenveen moet opnieuw op zoek naar een doelman. Hoewel de ernst van de schouderblessure van Warner Hahn nog nader onderzocht moet worden, is al duidelijk dat hij wederom langdurig uitgeschakeld is.

SC Heerenveen zoekt doelman vanwege zware blessure Hahn

'Dat is heel sneu voor Warner en heel vervelend voor ons', aldus technisch manager Gerry Hamstra. Met alleen Wouter van der Steen achter de hand betekent het dat Heerenveen op korte termijn een nieuwe doelman wil aantrekken.

Een vertrek van Van der Steen is daarmee in elk geval voorlopig ook van de baan. Voor hem bestond interesse uit Japan, maar Heerenveen wilde alleen meewerken indien het een vervanger vond. De situatie is nu danig veranderd.

Hahns schouder schoot woensdag uit de kom tijdens de training van SC Heerenveen. Het was dezelfde schouder die begin dit seizoen uit de kom schoot tijdens Hahns debuut voor Heerenveen. Dat gebeurde toen hij voor een doelpunt van Morten Thorsby juichte. Naar aanleiding van die blessure werd Martin Hansen voor een half jaar gehuurd van FC Ingolstadt 04. Hij keerde onlangs terug naar de Duitsers, die hem te kennen hebben gegeven dat hij opnieuw mag vertrekken.

Thern
Heerenveen verwacht op korte termijn afscheid te nemen van Simon Thern. De club is dicht bij een akkoord met een buitenlandse club over de verkoop van de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.