SC Heerenveen wint strijd om toptalent van Manchester City

Reacties

SC Heerenveen gaat zich versterken met Filip Stevanovic. Het Servische talent komt op huurbasis over van Manchester City en gaat twee jaar in Friesland voetballen.

SC Heerenveen wint strijd om toptalent van Manchester City

De achttienjarige aanvaller deed in eigen land al veel ervaring op. Bij Partizan Belgrado speelde hij 72 wedstrijden in het eerste elftal. Hij werd begin dit jaar al door Manchester City overgenomen, maar speelde vervolgens nog een halfjaar op huurbasis bij de Servische topclub. Stevanovic kan zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten.

Heerenveen heeft een akkoord bereikt met City en Stevanovic moet alleen nog de medische keuring ondergaan bij de nummer twaalf van het voorbije Eredivisie-seizoen. Genoa is afgetroefd in de strijd om het huren van de tiener. De verwachting zijn hoog, want Stevanovic is als een toptalent binnengekomen in Manchester. City betaalde naar verluidt ruim 8 miljoen euro voor de Serviër.

Na Xavier Mous en Milan van Ewijk heeft Heerenveen nu dus ook bijna de eerste aanvallende versterking binnen voor het nieuwe seizoen. De club opent op 13 augustus het seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Go Ahead Eagles.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.