SC Heerenveen vreest voor last minute-transfer Veerman

Reacties

De goede prestaties van Joey Veerman bij SC Heerenveen zijn ook buiten Friesland opgevallen. In het Abe Lenstra Stadion wordt momenteel serieus gevreesd voor een transfer van de middenvelder.

SC Heerenveen vreest voor last minute-transfer Veerman
© Pro Shots

Southampton heeft zijn interesse in Veerman inmiddels kenbaar gemaakt. De Engelse middenmoter volgt Veerman al langer en zat afgelopen weekend voor hem op de tribune, tijdens het duel met VVV-Venlo. Daarin nam Veerman het enige doelpunt voor zijn rekening. Ook vanuit Spanje heeft een club naar Veerman geïnformeerd.

Veerman verlengde eerder deze zomer zijn contract bij Heerenveen, waar hij nog tot 2024 vastligt. Het oorspronkelijke plan was dan ook dat de middenvelder nog een jaar zou rijpen in het Abe Lenstra Stadion, om vervolgens een mooie stap te maken. De 21-jarige middenvelder ziet zijn situatie dan ook als een luxe-positie. Een transfer maken is voor hem geen absolute must, tegelijkertijd wil hij ook geen unieke kans laten lopen.

SC Heerenveen kan en zal de hoofdprijs vragen voor Veerman. In het contract van de Volendammer is namelijk geen vaste afkoopsom opgenomen. Eerder deze zomer vertrok Chidera Ejuke voor twaalf miljoen euro naar CSKA Moskou.

Heerenveen nam Veerman vorige zomer over van FC Volendam, waar de rechtspoot drie seizoenen in het eerste elftal speelde. Voor Heerenveen speelde Veerman tot dusver 25 competitieduels, waarin hij zes keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.