SC Heerenveen strikt Hansen, tijd voor nieuwe verdediger dringt

Reacties

SC Heerenveen heeft zich versterkt met Martin Hansen. Met het huren van de doelman van FC Ingolstadt 04 speelt de Friese club in op een mogelijk langere absentie van de geblesseerde Warner Hahn.

SC Heerenveen strikt Hansen, tijd voor nieuwe verdediger dringt

Hahn liep bij zijn debuut voor Heerenveen tegen FC Groningen een schouderblessure op. Hij werd vervolgens vervangen door Wouter van der Steen, maar hij lijkt de komende weken een pas op de plaats te moeten maken door de komst van Hansen. De Deen speelde in Nederland eerder voor ADO Den Haag. Daar was hij ook in beeld, maar de groen-gelen bevonden hem te duur en haalden Indy Groothuizen van Jong Ajax.

Mogelijk versterkt Heerenveen zich nog met een nieuwe verdediger. Met Daniel Høegh, Nicolai Naess en Kik Pierie als enige pure centrale verdedigers is de spoeling op die positie vrij dun. Bovendien heeft de club met Doke Schmidt, Denzel Dumfries en Lucas Woudenberg ook slechts drie spelers voor op twee backposities.

Heerenveen had zijn pijlen eerder gericht op Ramon Leeuwin (FC Utrecht) en Jordens Peters (Willem II), maar die beoogde transfers liepen om uiteenlopende redenen stuk. Het betekent dat de Friezen de komende uren door moeten pakken willen zij hun verdediging nog op orde krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.