SC Heerenveen laat voormalige oogappel Van Gaal lopen

Reacties

Cameron Borthwick-Jackson krijgt geen contract bij SC Heerenveen. Dat heeft de Friese club zaterdag bekendgemaakt na de proefperiode van de 22-jarige Engelsman.

SC Heerenveen laat voormalige oogappel Van Gaal lopen

De verdediger liep een week mee bij SC Heerenveen en kwam twee keer in actie. Hij speelde tien minuten mee tegen FC Sankt Pauli en maakte negentig minuten tegen Team VVCS, de ploeg voor spelers zonder contract. Borthwick-Jackson heeft onvoldoende indruk gemaakt. Technisch manager Gerry Hamstra heeft besloten hem geen contract aan te bieden.

De carrière van het voormalige Manchester United-talent is behoorlijk bergafwaarts gegaan. Louis van Gaal liet de linksback eind 2015 nog debuteren op Old Trafford en onder de Nederlander kwam de jeugdinternational ook later regelmatig aan spelen toe. Hij was een van de talenten die nadrukkelijk naar voren werd geschoven door de coach. Na het vertrek van Van Gaal verdween Borthwick-Jackson echter al snel uit beeld. Vorig seizoen speelde de verdediger op huurbasis bij Scunthorpe United.

Bekijk in ons transferoverzicht welke deals Heerenveen en alle andere Eredivisie-clubs wel al hebben gedaan. Heerenveen maakte later deze zaterdag bekend dat de verdediging wordt versterkt met Sven Botman.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.