SC Heerenveen laat oog vallen op gewilde Haye

Reacties

SC Heerenveen heeft interesse in Thom Haye. De middenvelder van NAC Breda heeft tijdens de winterse transferwindow echter meer ijzers in het vuur.

SC Heerenveen laat oog vallen op gewilde Haye
© Pro Shots

'Ik denk dat ik bij veel ploegen in de Eredivisie een meerwaarde kan zijn. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben', zei Haye zaterdagavond tegenover ESPN over de mogelijkheid van een transfer tijdens de huidige window.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eén van de geïnteresseerde partijen is in elk geval Heerenveen. De Friese club verkocht afgelopen week Joey Veerman voor circa zes miljoen euro aan PSV. Hoewel het kort daarna Anas Tahiri al aantrok, is technisch manager Ferry de Haan nog altijd op zoek naar versterkingen voor korte én lange termijn.

Haye past in beide plaatjes. De 26-jarige middenvelder heeft zich bewezen op Eredivisie-niveau en is daarmee een potentiële directe versterking. Daarbij is aanvulling voor het middenveld ook zeer welkom voor de iets lángere termijn, aangezien na dit seizoen de contracten van Rodney Kongolo, Siem de Jong en Nicolas Madsen (gehuurd) aflopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer T. Haye
Meer over T. Haye
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.