SC Heerenveen laat miljoenenbod op Ejuke lopen

Reacties

Chidera Ejuke (22) kan zijn loopbaan vervolgen in China. Anderhalve week geleden meldde een Chinese club zich bij SC Heerenveen met een bod van liefst zeven miljoen euro, maar de Friezen verlangen meer dan het dubbele bedrag voor de Nigeriaanse aanvaller.

SC Heerenveen laat miljoenenbod op Ejuke lopen
© Pro Shots

Verschillende Chinese bronnen laten weten dat het bod concreet is neergelegd bij SC Heerenveen, maar dat het terzijde werd geschoven. Het nieuws is extra opvallend, aangezien Hamstra deze week liet doorschemeren dat er rond Ejuke nog geen beweging was en daarnaast gaf algemeen directeur Cees Roozemond aan een reorganisatie bij de Friezen niet uit te sluiten gezien de financiële moeilijkheden door de coronacrisis.

Beweging is er dus wel geweest, waarbij het nu afwachten is voor Ejuke en SC Heerenveen of de Chinese club een nieuwe poging gaat ondernemen. De buitenspeler was afgelopen seizoen de speler met de meeste dribbels in de Eredivisie. In 25 competitieduels was hij goed voor negen doelpunten en vier assists.

Ejuke is niet de enige Heerenveen-speler voor wie interesse is. Zo is Jordy Bruijn op weg naar NEC, is er voor Mitchell van Bergen veel belangstelling uit het buitenland en wordt Joey Veerman onder meer gevolgd door Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.