SC Heerenveen houdt viertal binnenboord

Reacties

SC Heerenveen heeft de opties in de aflopende contracten van Daniel Høegh, Lucas Woudenberg, Jizz Hornkamp en Jordy Bruijn gelicht. Daardoor ligt het kwartet tot medio 2020 vast in Friesland.

SC Heerenveen houdt viertal binnenboord

Høegh is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club en droeg dit seizoen vaak de aanvoerdersband bij afwezigheid van Stijn Schaars. Ook Woudenberg is momenteel basisspeler. Hornkamp, die doorstroomde vanuit de jeugd, is van origine aanvaller maar speelde dit seizoen ook regelmatig als rechtervleugelverdediger. Heerenveen nam Bruijn drie jaar geleden over van Ajax en verhuurt de 22-jarige middenvelder dit jaar aan NEC.

Woudenberg, Hornkamp en Bruijn zijn zelfs al in gesprek met de club over een langere verbintenis. Heerenveen krijgt het druk, want ook de contracten van Schaars, Yuki Kobayashi, Morten Thorsby, Pelle van Amersfoort, Doke Schmidt en Jan Bekkema lopen deze zomer af.

De optie in de verbintenis van Kobayashi wordt niet gelicht, maar Heerenveen gaat met Kobayashi, Schaars, Van Amersfoort, Schmidt en Bekkema spreken over een verdere samenwerking. Thorsby vertrekt transfervrij naar Sampdoria.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.