SC Heerenveen houdt Anderlecht in bedwang bij rentree Zeneli

Reacties

SC Heerenveen heeft donderdag in een vriendschappelijke wedstrijd doelpuntloos gelijkgespeeld tegen Anderlecht. Het treffen met de Belgische kampioen stond vooral in het teken van de rentree van Arber Zeneli.

SC Heerenveen houdt Anderlecht in bedwang bij rentree Zeneli

De aanvaller maakte zijn eerste minuten sinds hij eind september een middenvoetsbeentje brak tijdens de training en mocht zeventig minuten blijven staan. Winteraanwinst Dave Bulthuis beleefde zijn officieuze debuut voor SC Heerenveen.

In het eerste bedrijf kreeg de formatie van Jurgen Streppel een paar kansjes via Michel Vlap en Henk Veerman, maar liet ook Anderlecht zich niet onbetuigd. Na de hervatting bleven mogelijkheden lang uit. In de slotfase was SC Heerenveen nog dreigend na een actie van Denzel Dumfries en profiteerde Anderlecht bijna van een fout van Stijn Schaars.

Het duel met Anderlecht was de enige oefenwedstrijd die de Friezen afwerkten tijdens het trainingskamp in het Spaanse La Manga. SC Heerenveen hervat de Eredivisie op zaterdag 20 januari met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.