SC Heerenveen buigt zich over Schots en Zweeds transferdossier

Reacties

SC Heerenveen hakt de komende week knopen door over Hussein Ali (20) en Lewis Fiorini (20). Zij staan op de radar om de selectie van Kees van Wonderen te komen versterken.

SC Heerenveen buigt zich over Schots en Zweeds transferdossier

De twintigjarige Fiorini staat onder contract bij Manchester City, dat bereid is hem opnieuw te verhuren. Hij zou het Friese middenveld van meer opties voorzien, na het vertrek van Siem de Jong, Nicolas Madsen en Hamdi Akujobi aan het einde van afgelopen seizoen.

Fiorini speelde in het seizoen 2020/21 al een periode in Nederland, destijds op huurbasis bij NAC Breda in de Keuken Kampioen Divisie. De afgelopen jaargang werd de Schot door City gestald bij Lincoln City uit de League One.

Rechtsback Ali staat onder contract bij Örebro uit Zweden. Hij was de afgelopen week op proef bij SC Heerenveen en speelde mee in het met 4-1 gewonnen oefenduel met TOP Oss. Trainer Van Wonderen vond hem in die wedstrijd een behoorlijke indruk maken.

Heerenveen haalde deze zomer tot dusver drie versterkingen binnen: doelman Andries Noppert en vleugelspelers Alex Timossi en Mats Köhlert.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. Fiorini
Meer over L. Fiorini
Meer Ali
Meer over Ali
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.