Saymak legt aanbieding PEC naast zich neer

Reacties

Mustafa Saymak gaat zijn aflopende contract bij PEC Zwolle definitief niet verlengen. De middenvelder vertrekt nu hoogstwaarschijnlijk deze zomer transfervrij.

Saymak legt aanbieding PEC naast zich neer

PEC was er veel aangelegen om het contract van de 24-jarige Saymak te verlengen. Nadat eerdere onderhandelingen in 2017 waren gestrand, deed de clubleiding deze winter een ultieme poging. Beide partijen werden het echter niet eens.

De verwachting is nu dat PEC en Saymak deze zomer uit elkaar gaan. De middenvelder kan ook deze transferwindow nog vertrekken, maar dan moet er wel een serieus bedrag op tafel worden gelegd. Gebeurt dat niet, dan wil PEC met Saymak proberen Europees voetbal af te dwingen.

Mokhtar
Youness Mokhtar zit in een soortgelijke situatie. Het contract van de aanvaller loopt in de zomer van 2018 af. Zijn management kijkt naar de mogelijkheden voor een tussentijdse transfer. Komt er geen serieus bod, dan maakt ook Mokhtar het seizoen in Zwolle af.

Mocht Saymak óf Mokhtar tussentijds vertrekken, dan probeert PEC een vervanger te halen. De club verwacht bovendien dat verdediger Philippe Sandler het seizoen gewoon in Zwolle afmaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.