Sarri grapt: 'Vertel morgen hoe we Feyenoord gaan verslaan'

Reacties

Napoli barst van het zelfvertrouwen voor de Champions League-confrontatie met Feyenoord. De wedstrijd tegen SPAL (2-3) verliep weliswaar uiterst moeizaam, maar trainer Maurizio Sarri gelooft in een goede afloop van het duel met de Rotterdammers.

Sarri grapt: 'Vertel morgen hoe we Feyenoord gaan verslaan'

De koploper van de Serie A won nog nooit eerder de eerste zes competitiewedstrijden en houdt met een doelsaldo van +17 regerend landskampioen Juventus achter zich. Sarri laat het hoofd niet op hol brengen door de goede start. 'Eerlijk gezegd denk ik dat rationeel blijven het beste is en dat we niet overenthousiast moeten worden.'

Sarri bekijkt het van wedstrijd tot wedstrijd en dus is Feyenoord nu aan de beurt. 'We hebben zeventig uur om ons voor te bereiden, maar het gaat zeker niet makkelijk worden', stelt de trainer van Napoli tegenover Italiaanse media. 'Maar morgen kan ik je vertellen hoe we ze gaan verslaan', sluit de succescoach met een knipoog af.

In Groep F staat Napoli momenteel derde, boven Feyenoord. De Italianen gingen in de eerste groepswedstrijd onderuit op bezoek bij Shakhtar Donetsk (2-1). Feyenoord verloor met ruime cijfers van Manchester City (0-4) en wacht dus ook nog op de eerste punten in het miljardenbal. De clubs staan dinsdag (aftrap 20.45 uur) tegenover elkaar in Stadio San Paolo.

Arek Milik, die in dienst van Ajax drie keer tegen de Rotterdammers speelde maar geen enkele keer scoorde, is er mogelijk niet bij tegen Feyenoord. De Pool ging tegen SPAL met een knieblessure van het veld, maar het is nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Zondag wordt de spits onderzocht. Milik scheurde eind 2016 een kruisband af, waardoor de schrik bij zijn ploeggenoten er goed in zat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.