Sarr is Heerenveen dankbaar: 'Dit is een droomtransfer'

Reacties

SC Heerenveen kende een beroerde week. De Friese club verloor woensdag van Fortuna Sittard en zaterdagavond van Vitesse. Toch zal één Heerenveen-speler met een positief gevoel terugkijken op de afgelopen dagen. Amin Sarr maakt namelijk een fraaie transfer.

Sarr is Heerenveen dankbaar: 'Dit is een droomtransfer'
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
1 - 3
Vitesse
Vitesse

In gesprek met ESPN deed de Zweed weinig moeite om zijn aanstaande transfer verborgen te houden. Sarr maakt de overstap naar Olympique Lyon. 'Dit is een droomtransfer. Het is een geweldige club met een rijke historie. Lyon is een van de grootste clubs van Frankrijk. Dus ik ben heel blij met mijn overstap en kijk er echt naar uit om daar te spelen.'

'Deze week klopte Lyon plotseling op de deur.' De Franse club betaalt meer dan tien miljoen euro voor de aanvaller. 'Ik denk wel dat ik dat waard ben en ben blij dat Heerenveen dat voor mij krijgt. Zij hebben in mij geïnvesteerd en geloofden in mij. Het is een geweldige stap voor mezelf, maar ook voor mijn familie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heerenveen pikte Sarr een jaar geleden voor ruim twee miljoen euro op bij Malmö FF. In Heerenveen kwam hij tot elf doelpunten en zes assists in 34 wedstrijden.

Spelersprofiel

A. Sarr


Geboortedatum:
11 maart 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Malmö
Nationaliteit
Zweden
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
VfL Wolfsburg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.