Santos haalt volledig geflopte Gabigol terug naar Brazilië

Reacties

Santos heeft zich voor de komende twaalf maanden verzekerd van de diensten van Gabriel Barbosa. De spits komt op huurbasis over van Internazionale.

Santos haalt volledig geflopte Gabigol terug naar Brazilië

De 21-jarige Gabigol gold anderhalf jaar geleden nog als één van de grootste talenten van Brazilië. Hij werd in één adem genoemd met Gabriel Jesus, die naar Manchester City vertrok. Barbosa koos voor een transfer naar Internazionale, dat dertig miljoen euro voor hem betaalde aan Santos.

De clubleiding zag Gabigol als een presentje voor de nieuwe hoofdtrainer Frank de Boer, die echter geen moment onder de indruk raakte van de viervoudig Braziliaans international. Ook na het vertrek van de Nederlander slaagde de aanvaller er geen moment in te overtuigen.

Inter besloot Gabigol afgelopen zomer onder te brengen bij Benfica. Ook in Portugal flopte de spits echter volledig en mocht hij na een half seizoen alweer vertrekken. Santos krijgt nu tot 31 december 2018 de beschikking over de voormalig publiekslieveling, die in Brazilië zijn oude vorm hoopt terug te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.