Santoni en Vlemmings aan de slag bij FC Dordrecht

Reacties

FC Dordrecht heeft met Michele Santoni een nieuwe trainer gevonden. De Nederlands-Italiaanse trainer was het afgelopen seizoen werkzaam bij ADO Den Haag. Leon Vlemmings is aangesteld als innovatiemanager, met technische zaken in zijn portefeuille.

Santoni en Vlemmings aan de slag bij FC Dordrecht
© Pro Shots

Santoni was eerder hoofdtrainer bij Almere City FC en was afgelopen seizoen door de aanvoerder van het Technisch Hart, Martin Jol, als assistent in de staf van trainer Aleksandar Rankovic geposteerd. Na het ontslag van de oefenmeester werd Santoni naar de Onder 21-ploeg teruggeplaatst. Santoni heeft een verleden als video-analist. In die functie werkte hij bij Ajax en Internazionale onder Frank de Boer, hij was ook assistent-trainer bij Livorno en Cesena en jeugdtrainer bij Lazio.

In Dordrecht volgt Santoni bij de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie van het voorbije seizoen Jan Zoutman op. Die was op zijn beurt de opvolger van Harry van den Ham. Sinds het vertrek van Van den Ham – die een dubbelfunctie vervulde – had Dordrecht ook geen technisch manager meer. Die functie wordt nu ingevuld door voormalig Excelsior- en Go Ahead Eagles-trainer Leon Vlemmings. Vlemmings' laatste klus was het directeurschap bij Helmond Sport.

Onlangs maakte Dordrecht bekend dat de Turkse investeringsmaatschappij Sporttz, met Baris Hocaoglu als uithangbord, de club naar betere financiele en sportieve tijden wil leiden. De Turkse investeerder zal met zijn inspanningen het spelersbudget tot meer dan één miljoen euro brengen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Dordrecht
Meer over FC Dordrecht
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.