Sané landt in München voor medische keuring: miljoenendeal bijna rond

Reacties

Leroy Sané mag zich bijna een speler van Bayern München noemen. De 24-jarige dribbelaar van nu nog Manchester City is woensdagavond met een privéjet geland in Beieren voor de medische keuring.

Sané landt in München voor medische keuring: miljoenendeal bijna rond
© Pro Shots

Als de checks achter de rug zijn zal Sané een vijfjarig contract tekenen bij Der Rekordmeister. Met de transfer is een kleine vijftig miljoen euro gemoeid, zo meldt BILD.

Eerder op de dag verklapte Uli Hoeness in gesprek met het Duitse Sport1 al de aanstaande deal. 'Ik ben heel blij met de komst van Leroy Sané. Het elftal zal nog attractiever worden', aldus Hoeness, die thans als lid van de raad van commissarissen van de Duitse alleenheerser fungeert.

Manchester City-manager Pep Guardiola legde zich al neer bij een vertrek van de 21-voudig Duits international. 'Er zijn nog wat kleinigheden, maar het lijkt er inderdaad op dat hij naar München gaat. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe avontuur bij een fantastische club', meldde de Catalaan woensdag tijdens een persconferentie.

Het was eigenlijk de bedoeling dat Sané vorig jaar zomer al zou verhuizen naar Bayern. De transfer ketste af toen de aanvaller tijdens het duel om het Community Shield een zware blessure opliep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn Sergiño Dest en Leroy Sané de toekomst van Bayern München?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Sané
Meer over L. Sané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.