'Sampdoria nu al klaar met gedrag Ihattaren: omgeving maakt zich grote zorgen'

Reacties

De omgeving van Mohamed Ihattaren maakt zich grote zorgen over de middenvelder. AD Sportwereld schrijft dat de negentienjarige Utrechter en Sampdoria nu al op elkaar zijn uitgekeken. Door het gedrag van de ex-PSV'er zou zijn Italiaanse club helemaal klaar met hem zijn.

'Sampdoria nu al klaar met gedrag Ihattaren: omgeving maakt zich grote zorgen'
© Pro Shots

Ihattaren was deze zomer bij PSV definitief op een zijspoor beland en koos voor een overstap naar Juventus, dat hem direct doorverhuurde aan Sampdoria. Daar moest hij zijn debuut al een paar keer uitstellen, waarna de Italiaanse club donderdag liet weten dat het talent ook Cagliari-uit van zondag moet missen. Ihattaren is vanwege privé-redenen teruggekeerd naar Nederland, zo werd gemeld.

Volgens het AD is er echter meer aan de hand. 'Amper anderhalve maand na zijn komst is Ihattaren al op een zijspoor geraakt bij Sampdoria', zo schrijft de krant. 'De voetballer zelf wil niet meer terug naar Genua, maar ook de club zelf zit inmiddels niet meer op Ihattaren te wachten. In zijn directe omgeving worden de zorgen over het gedrag van de jonge voetballer almaar groter.'

Het draait hierbij om meer dan 'gangbare aanpassingsproblemen', aldus het AD, op basis van betrokkenen uit Italië en Nederland. Ihattaren voelde zich volgens het dagblad zelf ongelukkig in Italië en zijn gedrag wekte irritatie op bij Sampdoria. Ihattaren zou 'worstelen met de reguliere mores van het profbestaan' en 'met regelmaat op en neer pendelen naar bekenden in Monte Carlo en Milaan'. De vertrouwelingen van de spelmaker zouden zich door de ontstane situatie inmiddels flink zorgen maken over de toekomst van Ihattaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.