Samba Sam Lammers, Simeone kalm onder NBA-trip Griezmann

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Samba Sam Lammers, Simeone kalm onder NBA-trip Griezmann

Bristol City maakte de afgelopen maanden indruk met uitstekende optredens tegen Manchester United en Manchester City, maar de Championship-club staat op internet vooral bekend om de GIFjes bij doelpunten. Zaterdag ging Bristol echter doelpuntloos onderuit tegen Norwich City (0-1) en dat wilden de bezoekers weten ook.

• Het verleden en de toekomst van het Braziliaanse voetbal samen op één foto. Vinicius Junior poseert met Ronaldinho op Instagram: 'Van een andere wereld', luidt het respectvolle bijschrift van het supertalent. Prima baardje, Ronaldinho!

De outro mundo! 🧙‍♂️⚽️🤙🏿 @ronaldinho

Een bericht gedeeld door Vinicius Jr (@viniciusjr_00) op

• PSV-spits Sam Lammers was vrijdagnacht op dreef in Florida. De jonge aanvaller scoorde op zéér fraaie wijze in het oefenduel met het Braziliaanse Fluminense. Uiteindelijk werd het in de slotfase 1-1, waardoor PSV het trainingskamp in de Verenigde Staten met een gelijkspel afsloot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb niets te zeggen over wat ze doen of niet doen.'
• Atlético Madrid-trainer Diego Simeone blijft kalm onder het feit dat zijn speler Antoine Griezmann midweeks naar Londen is afgereisd. Donderdag was de Fransman aanwezig bij een basketballwedstrijd in de NBA, maar zaterdag gaat Griezmann met Atlético al op bezoek bij Eibar. Ondanks de geringe rust, gaat Simeone ervan uit dat zijn aanvaller fris voor de dag zal komen, zo gaf Simeone aan op de persconferentie voorafgaand aan het La Liga-duel. 

• Als het koud is in het stadion is het zaak geen koude voeten te krijgen. Dikke sokken zijn dan handig, al had deze fan bij Bayer Leverkusen - Bayern München (1-3) ogenschijnlijk wel héél warme poten... 

'Als je een voetballer bent, hecht je geen waarde aan geld. Je neemt een privéjet om te gaan dineren en dat vind je normaal. Ik ben een keer uitgegaan met mijn vrienden, toen ik een factuur had van vijftienduizend euro.'
• Álvaro Domínguez speelde in zijn carrière voor Atlético Madrid en Borussia Mönchengladbach, maar beëindigde in 2016 op 27-jarige leeftijd al zijn carrière. Hij kwas klaar met de exorbitante leefstijl die hij erop nahield. (El Mundo)

'Het aantal volgers op Instagram is gestegen van drieduizend naar elfduizend sinds ik voor Ajax heb getekend. Als ik twee jaar geleden met mijn vrienden of vriendin door Sittard liep, konden we gewoon doorlopen. Nu kost dat wat meer tijd.'
• De overgang van Perr Schuurs naar Ajax heeft wat losgemaakt. Het talent, dat nu nog zijn wedstrijden speelt voor Fortuna Sittard, is heel wat bekender geworden na zijn transfer. (De Limburger

'Ik zie juist geen enkele reden waarom wij niet blij moeten zijn met de rentree van een sieraad als Van Persie. Kuijt moest het hebben van zijn mentaliteit. Van Persie niet, maar hij brengt voetbal mee. Precies datgene waar de Eredivisie niet van overloopt.'
Wim Kieft is dolblij met de terugkeer van Robin van Persie in de Eredivisie. De aanvaller keert terug op het oude nest bij Feyenoord, wat veel vergelijkingen oplevert met Dirk Kuijt, die in 2015 terugkeerde bij zijn oude club en afgelopen seizoen zijn carrière afsloot met een landstitel. (De Telegraaf)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.