Saibari traint plots mee met Ziyech en consorten

Reacties

Ismael Saibari mag ruiken aan de nationale ploeg van Marokko. De aanvaller van PSV werd deze maand opgeroepen voor de Onder-23, maar is door de nieuwe bondscoach Walid Regragui uitgenodigd om mee te trainen met de A-selectie.

Saibari traint plots mee met Ziyech en consorten
© Pro Shots

Saibari, die dit seizoen geregeld speeltijd krijgt van Ruud van Nistelrooij bij PSV, is niet de enige jongeling die mag meetrainen met Hakim Ziyech en consorten. Ook de twintigjarige Benjamin Bouchouari (Saint-Étienne) en de achttienjarige Bilal El Khannouss (RC Genk) mogen hun kwaliteiten tonen.

Saibari maakte vorige week bekend een interlandcarrière bij Marokko te verkiezen boven België. Marokko speelt vrijdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Chili en volgende week dinsdag tegen Paraguay. De Onder-23 komt zowel donderdag als zondag uit tegen de leeftijdsgenoten van Senegal.

In de aanloop naar het WK kampt Marokko met de nodige blessuregevallen. Tarik Tissoudali en Adam Masina zijn al afgeschreven voor het toernooi in Qatar, terwijl doelman Yassine Bounou zondag geblesseerd raakte in het duel tussen zijn club Sevilla en Villarreal. Noussair Mazraoui liep een blessure op in het duel van Bayern München met FC Augsburg en tot overmaat van ramp kwam Sofyan Amrabat niet ongeschonden uit het duel tussen Fiorentina en Hellas Verona.

Programma Marokko

Marokko
Marokko
2 - 0
Chili
Chili
Paraguay
Paraguay
0 - 0
Marokko
Marokko
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.