Saddiki gaat van Qatar naar Saoedi-Arabië en treft Ronaldo in maart

Reacties

Driess Saddiki heeft Qatar na ruim een half jaar alweer verlaten. De 26-jarige middenvelder verruilt Umm Salal voor Abha Club uit Saoedi-Arabië. De nummer zeven van de competitie wacht in maart een dubbele confrontatie met het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo.

Saddiki gaat van Qatar naar Saoedi-Arabië en treft Ronaldo in maart

Saddiki verliet afgelopen zomer Willem II na de degradatie uit de Eredivisie en tekende in Qatar. Hij vertelde in augustus nog uitgebreid over zijn nieuwe avontuur. 'Ik sta vroeg op en ga vaak even naar de gym. In de middag eet ik wat en doe ik vaak een dutje, waarna we in de avond rond half zeven trainen. Meestal zijn we rond negen uur klaar en dan mogen we doen wat we willen.'

Nu verruilt Saddiki Qatar dus voor Saoedi-Arabië. Bij zijn nieuwe werkgever Abha Club is de Nederlander Roel Coumans de trainer. Op 14 maart volgt de eerste confrontatie met Al-Nassr in de kwartfinales van het bekertoernooi. Vier dagen later in de equipe van Ronaldo de tegenstander in de competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Driess Saddiki bij de presentatie bij Abha Club, samen met zaakwaarnemer Samir El Gaouri.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Saddiki
Meer over D. Saddiki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.