Ruben van Bommel kondigt overgang aan naar Eredivisie-club

Reacties

Ruben van Bommel (18) neemt binnenkort afscheid bij MVV Maastricht en gaat de stap maken naar een Eredivisie-club. Dat bevestigde de zoon van oud-international Mark van Bommel na de uitschakeling van MVV in de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Ruben van Bommel kondigt overgang aan naar Eredivisie-club
MVV Maastricht
MVV Maastricht
1 - 4
NAC Breda
NAC Breda

Van Bommel, die deze week werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie, liet na de nederlaag tegen NAC Breda weten dat hij zijn laatste duel voor MVV heeft gespeeld. 'Ik ga een stap maken en dan op naar volgend seizoen', zei de aanvaller tegen ESPN.

Op de vraag of Van Bommel in de Eredivisie gaat spelen antwoordde hij bevestigend: 'Ja.' Hij liet niet los om welke club het gaat. 'Dat zal niet lang meer duren', vertelde de Limburger, die in zijn debuutseizoen in 31 competitieduels vijftien keer scoorde en vijf assists gaf.

Van Bommel heeft al meerdere gesprekken gehad met clubs uit de Eredivisie. Go Ahead Eagles, AZ en FC Twente toonden al belangstelling voor de jonge aanvaller, die bij MVV nog geen profcontract had. Van Bommel kan bij Go Ahead in de voetsporen treden van zijn grootvader Bert van Marwijk, die daar in de jaren zestig zijn profcarrière startte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.