Route naar MLS-titel bekend voor tevreden De Boer

Reacties

Atlanta United wacht een weerzien met New England Revolution in de play-offs om het kampioenschap in de MLS. Frank de Boer was tevreden met de afsluiting van het reguliere seizoen, waarin zijn ploeg met 3-1 won van de tegenstander in de barrages.

Route naar MLS-titel bekend voor tevreden De Boer
© Pro Shots

Het stond voor de wedstrijd van zondag al vast dat Atlanta als nummer twee aan de play-offs zou beginnen. Door de zege op New Engeland is laatstgenoemde ploeg als nummer zeven van de Eastern Conference ook de opponent voor De Boer in de kwartfinales van de play-offs, op zaterdag 19 oktober.

'Het is altijd fijn om met een zege de play-offs in te gaan. Anders twijfel je toch aan jezelf', zei De Boer na afloop tegen FOX Sports. 'Over twee weken is het wel een totaal andere wedstrijd tegen dezelfde tegenstander. We moeten dan geconcentreerd zijn, want in de eerste helft zag je hoe gevaarlijk ze kunnen zijn. Maar dat we het seizoen met een 3-1 zege eindigen is ook mooi voor onze fantastische fans.'

De Boer won in augustus de Campeones Cup na een duel tussen MLS-kampioen Atlanta en de Mexicaanse kampioen Club América en de US Open Cup, het oudste bekertoernooi van de Verenigde Staten. In de play-offs verdedigt Atlanta de landstitel van vorig jaar. New York City FC en Los Angeles FC zijn als winnaars van respectievelijk de Eastern Conference en Western Conference al geplaatst voor de halve finales.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.