Rosheuvel disciplinair geschorst bij zwalkend NAC Breda

Reacties

Bij de afsluitende training van NAC voor de wedstrijd tegen FC Groningen van zaterdag ontbrak Mikhail Rosheuvel. De aanvaller was op een bijveld bezig, terwijl zijn ploeggenoten een partijvorm deden. Rosheuvel is om disciplinaire redenen geschorst en zal tegen FC Groningen ontbreken in de selectie.

Rosheuvel disciplinair geschorst bij zwalkend NAC Breda

'Maandag praten we verder', lichtte trainer Mitchell Van der Gaag toe. 'Het gaat om individueel tegenover algemeen belang. Na de uitwedstrijd tegen De Graafschap hebben we de afspraken nog eens duidelijk gemaakt. We vinden het tijd om nu in te grijpen. Het is met name zonde voor Mika.'

NAC Breda bezet de laatste plaats en trof na de winterstop slechts eenmaal doel. 'Natuurlijk hadden we hem goed kunnen gebruiken, maar soms moet je iets doen. Het gaat om NAC, het gaat om overleven. Als dat niet voldoende aankomt, dan moet een speler daar maar even goed over nadenken.' Met zes assists en vijf goals is Rosheuvel dit seizoen bij liefst elf goals van NAC Breda direct betrokken geweest.

Uitgerekend nu Rosheuvel ontbreekt, zal Mitchell te Vrede terugkeren in het elftal. De spits is hersteld van zijn blessure. Giovanni Korte zal Rosheuvel in de basis vervangen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.