Rosario blij met Oranje-debuut, maar pissig over eigen optreden

Reacties

PSV-middenvelder Pablo Rosario was uiteraard blij met zijn debuut voor het Nederlands elftal, maar  tevreden over zijn eigen optreden in de oefeninterland tegen België (1-1) was hij allerminst. Tegenover FOX Sports baalde het 21-jarige talent zichtbaar.

Rosario blij met Oranje-debuut, maar pissig over eigen optreden

Rosario mocht halverwege invallen, maar ging al direct bijna de mist in. Met een slippertje gunde hij de eveneens ingevallen Michy Batshuayi direct na de pauze een grote kans, die er niet in ging. De PSV'er kreeg de bal daarbij niet lekker aangespeeld, maar dat vond hij geen excuus. 'Dat gebeurt in andere wedstrijden ook, dat maakt niet uit. Je moet daarna de knop omzetten.'

Dat deed Rosario, maar het moocht - wat hemzelf betreft - niet baten. 'Ik ben blij met mijn debuut, maar mijn spel was niet goed vandaag. Daar baal ik wel van. Aan de bal heb ik veel te weinig gebracht. Waar dat aan ligt? Ik zou het niet weten. Iemand vroeg net al of ik zenuwachtig was, maar dat was ik niet. Het liep niet, dat is jammer.'

Ook het hoge tempo wilde hij niet als reden opvoeren. 'Dat denk ik niet. Met PSV spelen we ook in de Champions League, dat is het allerhoogste, dus ook daar lag het niet aan. Het was gewoon niet goed genoeg van mijn kant. De bondscoach was na afloop blij voor me, ik ben zelf natuurlijk ook blij met mijn haasje, maar het is jammer dat ik niet heb laten zien wat ik kan. Nu meld ik me weer bij PSV, daar moet ik laten zien dat ik goed genoeg ben voor Oranje', toonde hij zich strijdbaar.

'Knap gelijkspel bewijst dat Koeman met Oranje vooruit kan'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.