Rosario baalt: 'Inter had met tien man moeten staan'

Reacties

Pablo Rosario zette PSV met een geweldig schot op 1-0 tegen Internazionale, maar de Eindhovenaren gaven de voorsprong in het groepsduel van de Champions League weg (1-2). De 21-jarige middenvelder baalde en vond dat de Italianen nog voor rust met tien man hadden moeten staan.

Rosario baalt: 'Inter had met tien man moeten staan'

Keeper Samir Handanovic van Inter tikte de bal buiten het strafschopgebied met zijn hand weg om te voorkomen dat Steven Bergwijn ervandoor ging. 'Steve is op snelheid niet te kloppen, de keeper ging duidelijk met zijn hand naar de bal. Ik denk dat hij een rode kaart had moeten hebben. Het was een honderd procent scoringskans', zei Rosario bij Veronica.

Uiteindelijk boog Inter de score met elf man om. 'Heel zonde. Op een cruciaal moment kregen we een goal tegen. We deden niet onder voor Inter, kregen kansen op 2-0. Je merkt dat Inter net een stukje meer ervaring heeft. Het was niemands fout, we verliezen als team.'

Rosario haalde na een klein half uur hard uit en zette PSV zo op 1-0. 'Ik raakte 'm goed. Daarvoor was ik er al dichtbij toen mijn schot van richting werd veranderd. Ik ben blij dat-ie erin ging. Ik merk dat ik sterker ben dan een jaar geleden. Dat heeft allemaal met speelminuten en vertrouwen te maken. Het gaat nu makkelijker.'

PSV heeft nu nul punten uit twee duels. 'We hebben wel een goede wedstrijd gespeeld, hierop moeten we voortborduren. Zaterdag tegen VVV-Venlo moeten we hier ons voordeel uithalen.' Een dag voor het duel met VVV-Venlo hoort Rosario of hij deel uitmaakt van de Oranje-selectie. De middenvelder zit al in de voorselectie.

'Sterker Inter werd wel geholpen door scheidsrechter en fouten Zoet'
Rosario nog niet bezig met Oranje: 'Blijf rustig en zie het vrijdag wel'
De Jong: 'Overwinteren in CL wordt heel moeilijk, maar geloof er nog wel in'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.