Room meldt zich weer op trainingsveld Vitesse

Reacties

Eloy Room is weer teruggekeerd bij Vitesse. De ontevreden doelman meldde zich vorige week ziek, maar verscheen dinsdag weer op het trainingsveld.

Room meldt zich weer op trainingsveld Vitesse

In aanloop naar de Johan Cruijff Schaal werd bekend dat Remko Pasveer het doel zou gaan verdedigen, Room meldde zich vervolgens ziek. De keeper speelde vorig jaar een uitstekend seizoen en was de doelman met wie Vitesse de beker won. Trainer Henk Fraser was regelmatig zeer positief over hem, maar Room op zijn beurt kan zich nu niet aan de indruk onttrekken dat alles anders is sinds hij besloot zijn volgend jaar aflopende contract niet te verlengen.

Dat en niet kwaliteit zou voor Fraser reden zijn hem tegen Feyenoord (nederlaag na strafschoppen) te passeren ten faveure van Pasveer, de keeper die overkwam van PSV. Zo zet Vitesse Room onder druk om alsnog bij te tekenen. De indruk van Room dat hij zijn basisplaats verloor op basis van het contract dat hij niet wil verlengen, deed de keeper zo zeer, dat hij zich ziek meldde. Nu is hij echter weer terug.

Pasveer: 'Interessant dat we goed mee kunnen met de kampioen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.