Room heeft na vertrek bij PSV zijn gewenste avontuur te pakken

Reacties

Eloy Room vertrekt naar de Verenigde Staten. De doelman verlengde zijn aflopende contract bij PSV niet en gaat nu aan de slag bij Columbus Crew, dat uitkomt in de Major League Soccer.

Room heeft na vertrek bij PSV zijn gewenste avontuur te pakken

Room maakte in de zomer van 2017 de overstap van Vitesse naar PSV. De hoop was dat hij een eerlijke kans zou krijgen, maar verder dan drie Eredivisie-duels kwam de doelman in twee jaar tijd niet. PEC Zwolle en VVV-Venlo toonden interesse in Room. De goalie gaf echter aan dat hij hoopte op een buitenlands avontuur.

Na een succesvol Gold Cup-toernooi met Curaçao heeft Room zich nu verbonden aan Columbus Crew. 'We zijn blij dat we een ervaren speler als Eloy naar Columbus Crew hebben kunnen halen', zegt voorzitter Tim Bezbatchenko op de clubwebsite. 'Hij heeft zich op Europees én internationaal niveau bewezen en daarom zijn we ervan overtuigd dat hij direct van waarde kan zijn voor ons.'

Colombus Crew wordt de vierde club in de loopbaan van Room, die voor zijn periode bij PSV voor Vitesse en Go Ahead Eagles uitkwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.