Room dicht bij overgang naar PSV

Reacties

Waar Remko Pasveer deze zomer van PSV overstapte naar Vitesse, zou collega-doelman Eloy Room wel eens de omgekeerde weg kunnen bewandelen. De Eindhovenaren hebben zich in Arnhem gemeld om de overgang van de 28-jarige international van Curaçao te bespreken.

Room dicht bij overgang naar PSV

De interesse van PSV lijkt serieus. Maandag sijpelde de sluimerende interesse van de ploeg van trainer Phillip Cocu in Room al door; dinsdag werd die direct concreet. Room zou een overgang naar PSV wel zien zitten. Hij heeft in Gelredome nog slechts een contract voor een jaar en is voorlopig door Pasveer uit de Vitesse-goal verdreven. Om die reden meldde hij zich voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal nog korte tijd ziek.

Bij PSV zou hij gaan dienen als stand-in voor Jeroen Zoet, die al de hele zomer in verband gebracht wordt met een transfer naar Benfica. Een positie waarin hij meer perspectief lijkt te zien dan die van derde doelman bij het Engelse Everton, dat eerder ook al interesse zou hebben getoond in de doelverdediger. Hoewel Vitesse-technisch directeur Mohammed Allach nog niet op vragen over de onderhandelingen reageerde, is de verwachting dat de overgang van Room binnen afzienbare tijd beklonken kan zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.