Ronaldo zorgt voor opschudding met egotrip in mixed zone

Reacties

Cristiano Ronaldo is een verklaring voor de nederlaag van Juventus bij Atlético Madrid schuldig gebleven. Wel was hij zo geraakt door de aversie tegen hem, dat hij tegenover de media zijn statement herhaalde na de 2-0 nederlaag.

Ronaldo zorgt voor opschudding met egotrip in mixed zone

De voormalige ster van Real Madrid werd door de Atlético-aanhang beschimpt woensdagavond. Ronaldo reageerde op het veld met gebaren. Met vijf vingers refereerde hij aan zijn gewonnen Champions League-titels, waarna hij erin wreef dat Atlético er nog niet één heeft.

De 34-jarige Portugees wilde na afloop niet met de pers praten en liep in hoog tempo door de mixed zone. Wel zei hij snel in het voorbijgaan: 'Ik heb vijf keer de Champions League gewonnen, Atlético nul keer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ronaldo liet daarmee zijn frustratie de vrije loop. In Europa wil het met Juventus nog niet lukken voor hem. Na zes Champions League-optredens voor de Italianen staat de Serie A-topscorer op één goal. Bovendien werd al drie keer verloren.

Voor Juventus dreigt door de nederlaag bij Atlético de snelste Champions League-uitschakeling sinds 2014. Voor Ronaldo zelf zou uitschakeling in deze ronde nog opmerkelijker zijn. De topscorer aller tijden van de Champions League haalde met Real vanaf het seizoen 2010/11 telkens minimaal de halve finale.

'Waar Ronaldo zijn vingers liet zien, toonde Atlético Madrid ballen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.