Ronaldo zaait verwarring tijdens huldiging Real Madrid

Reacties

Real Madrid is zondag voor het derde jaar op rij gehuldigd als winnaar van de Champions League. Tijdens het feest in de Spaanse hoofdstad zorgde Cristiano Ronaldo voor verwarring.

Ronaldo zaait verwarring tijdens huldiging Real Madrid

Na de gewonnen finale van zaterdagavond trok Ronaldo een rookgordijn op aangaande zijn toekomst. 'Het was mooi om voor Real Madrid te spelen', zei de Portugees. 'De komende dagen laat ik het de fans weten. De toekomst is nu even niet belangrijk, we moeten nu genieten.' Daarmee leek de doelpuntenmachine zijn afscheid bij Real aan te kondigen.

Veel fans van Real reageerden angstig, maar zij werden zondag gerustgesteld door Ronaldo, die de aanhang tijdens de huldiging bedankte voor de steun: 'Bedankt allemaal en tot volgend jaar!', zei Ronaldo. Hiermee lijkt hij juist weer te suggereren dat hij toch wel bij Real blijft. Het contract van Ronaldo bij de Champions League-houder loopt nog tot medio 2021 door.

De selectie van Real begon de feestavond met een open busrit naar het stadhuis. Vervolgens vierde de ploeg feest op Puerto del Sol (het centrale plein in Madrid) en op Plaza de Cibeles, bekend vanwege de Cibeles fontein. Op de straten en op de pleinen waren tienduizenden fans van Real door het dolle heen.

Sergio Ramos en Theo Hernández konden het niet laten om een lange neus te trekken naar stadgenoot Atlético Madrid. 'We reden net langs de fontein van Neptune (waar Atlético zijn feestjes viert, red.) en het was daar erg rustig…', lachte Hernández. Ramos vulde aan: 'Laten we iedereen in de stad even helpen herinneren wie hier de baas is!'

Als aanvoerder had Ramos nog meer woorden voor de fans. 'We blijven hier maar terugkomen', zei de verdediger. 'Voor het beste team van de wereld begint het abnormale normaal te worden. We bedanken jullie voor de steun, vooral in de moeilijke tijden. Deze trofee is voor jullie. Nu moeten jullie al denken aan de veertiende Champions League. De grootheid van deze club zorgt ervoor dat wij dat ook al doen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.