'Ronaldo wil weg in januari en krijgt medewerking van Ten Hag'

Reacties

Cristiano Ronaldo mikt opnieuw op een vertrek bij Manchester United. In de zomer vond de aanvaller geen nieuwe club, maar volgens The Telegraph wil hij een nieuwe poging wagen in januari. Erik ten Hag zou niet van plan zijn om in de weg te liggen.

'Ronaldo wil weg in januari en krijgt medewerking van Ten Hag'
© Pro Shots

Ronaldo beschikt over een aflopend contract. Als er in januari een 'acceptabel' bod binnenkomt, zou Ten Hag bereid zijn om Ronaldo te laten gaan. In de zomer lieten meerdere Europese topclubs de kans liggen om zich te versterken met de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar. Volgens The Telegraph deed alleen het Saoedische Al-Hilal een concrete aanbieding, maar Ronaldo wilde in de Champions League spelen.

Ronaldo is momenteel een wisselspeler in de Premier League. Hij hoopt dat zijn perspectief op speeltijd in de komende weken verbetert en denkt dat een goed WK met Portugal zijn kans op een transfer ook kan bevorderen. Ronaldo bleef zondag tegen Manchester City (6-3 nederlaag) op de bank: Ten Hag zei dat hij de Portugees 'uit respect' voor diens grote carrière niet liet invallen bij een grote achterstand.

De uitspraak van Ten Hag over Ronaldo zorgde voor een felle discussie in de studio van Sky Sports.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.