'Ronaldo wil écht vertrekken na moeizame onderhandelingen'

Reacties

Cristiano Ronaldo wil écht vertrekken bij Real Madrid. Dat meldt de Portugese krant Record deze donderdag op de voorpagina. Ook uit Spanje komen er berichten dat de gesprekken tussen de Spaanse gigant en het kamp van de sterspeler niets opleveren.

'Ronaldo wil écht vertrekken na moeizame onderhandelingen'

Ronaldo zorgde anderhalve week geleden direct na het winnen van de Champions League voor grote opschudding door in verleden tijd over zijn periode bij Real Madrid te praten. De 33-jarige aanvaller kwam slechts deels op die woorden terug. De ontevredenheid van Ronaldo zou alles te maken hebben met zijn relatie met Florentino Pérez. De president van de Spaanse topclub zou vorig jaar na het winnen van de Champions League in Cardiff beloftes hebben gedaan over een nieuw contract en die vervolgens hebben gebroken.

Om te praten over de toekomst zat de clubleiding van Real Madrid woensdag om tafel met vertegenwoordigers van Ronaldo. Record schrijft dat de vedette onvoldoende waardering voelt. 'Het gaat niet om geld, maar om erkenning.' Ronaldo zou openstaan voor aanbiedingen van Italiaanse, Franse en Engelse clubs.

Ook AS weet dat er woensdag gesprekken zijn geweest tussen zaakwaarnemer Jorge Mendes en de Madrilenen. Volgens de Spaanse sportkrant is daarbij door de clubleiding duidelijk gemaakt dat Real zeker niet ver wil gaan om de financiële eisen van Ronaldo in te willigen. De Koninklijke zou spelen met het idee om de Portugees te laten vertrekken en zo ruimte te maken voor de komst van een andere superster, waarschijnlijk Neymar.

Ronaldo gaf eerder al aan dat Pérez zal moeten toegeven bij nieuwe contractonderhandelingen. 'Ik zou graag heel mijn leven bij Real blijven, maar dat hangt af van Florentino', voerde de rechtspoot de druk op.

De laatste contractverlenging van Ronaldo dateert van november 2016. Sindsdien heeft Ronaldo twee keer de Champions League en tweemaal de Gouden Bal gewonnen. Bovendien zijn 'concurrenten' Lionel Messi en Neymar er in die periode financieel flink op vooruitgegaan door nieuwe contracten, en in het geval van de Braziliaan ook een transfer naar Paris Saint-Germain. De Portugees meent door de combinatie van factoren recht te hebben op een flink verbeterd contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.