Ronaldo stelt Ajax teleur: 'Over twee weken ben ik er klaar voor'

Reacties

Cristiano Ronaldo maakt zich geen zorgen over de blessure die hij opliep in de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Servië maandagavond (1-1). De 34-jarige aanvaller viel na een half uur uit.

Ronaldo stelt Ajax teleur: 'Over twee weken ben ik er klaar voor'

Het schoot erin bij Ronaldo tijdens een sprint en de Portugees gaf direct aan dat hij gewisseld moest worden. Het betekende een flinke domper voor Portugal, dat zo zijn aanvoerder kwijtraakte, maar ook voor Juventus. De club uit Turijn heeft Ronaldo hard nodig in de jacht op de felbegeerde Champions League-winst.

Op 10 en 16 april neemt Juventus het in de kwartfinale van het miljardenbal al op tegen Ajax. Ronaldo denkt er echter gewoon bij te zijn. 'Mijn blessure? Daar maak ik me geen zorgen over. Ik ken mijn lichaam en over twee weken ben ik klaar om te spelen', stelde hij de Ajax-supporters teleur in gesprek met Portugese media.

De Portugees baalde wel van het resultaat van zijn ploeg tegen Servië. Het betekende de tweede remise op rij in de EK-kwalificatie. 'Ik vind echt dat we goed gespeeld hebben in beide wedstrijden. Vanavond wilde de bal er gewoon niet in, dat heb je soms. Als je ook maar iets van voetbal begrijpt, zie je in dat Portugal beide wedstrijden had moeten winnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.