Ronaldo ontmoet Zlatan, Buffon hekelt 'liegende' media

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo ontmoet Zlatan, Buffon hekelt 'liegende' media

• Een ontmoeting tussen twee voetbalfenomenen: Ronaldo was even op bezoek bij Los Angeles Galaxy en kwam Zlatan Ibrahimovic tegen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'In mijn zeventien jaar bij Juventus heeft nog nooit iemand geprobeerd om met de vinger naar een ploeggenoot te wijzen en hem de schuld te geven van een nederlaag. Dat gaat ook nooit gebeuren zolang ik de aanvoerder ben.'
Gianluigi Buffon is niet gediend van media die schrijven dat de ervaren doelman van Juventus ruzie heeft gehad met ploeggenoot Medhi Benatia na de verloren wedstrijd tegen Napoli (0-1) van afgelopen zondag. 'Medhi is een extreem respectvol persoon', zei Buffon bij Juventus TV. 'Ik baal ervan dat ik dit moet benadrukken nadat er bepaalde verhalen in het nieuws zijn verschenen, die absoluut niet waar zijn.'

• Als Shay Given, tegenwoordig analist bij Sky Sports, de tijd van Sam Allardyce bij Everton bespreekt, komt ook zijn voorganger Ronald Koeman aan bod. 'Koeman werkte in het verleden bij Ajax, waardoor zijn voetbalstijl voor passen, passen, passen was. Ze stonden op de vijftiende plek, er was echt paniek. Sam en zijn staf hebben Everton echt in de Premier League gehouden.'

'Sinds twee weken ben ik helemaal voor één club.'
• Als Jong Ajax komende zaterdag kampioen van de Jupiler League wordt, promoveert de nummer twee. Fortuna Sittard en NEC strijden dan om die plek. Jong Ajax-trainer Michael Reiziger heeft een duidelijke voorkeur nadat de thuiswedstrijd tegen de Nijmegenaren moest worden overgespeeld. 'Bestuurlijk kon ik begrijpen dat NEC de wedstrijd tegen ons overgespeeld wilde hebben. Het was hun laatste kans en die wilden ze pakken. Maar op sportief gebied vond ik het minder. Zeker door de teksten van de NEC'ers daarna. Dus laat Fortuna maar lekker promoveren.' (De Telegraaf)

• Bij PEC Zwolle ziet men in dat de verloren uitwedstrijd bij FC Twente (2-0) bijzonder teleurstellend was voor de fans. De PEC-supporters die aanwezig waren in de Grolsch Veste mogen namelijk gratis naar AZ-PEC, de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Zwollenaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.