Ronaldo noemt kritiek op Neymar 'nonsens'

Reacties

Neymar heeft de afgelopen dagen flink wat kritiek gekregen op zijn gedrag tijdens het WK. Volgens de criticasters reageert de Braziliaan veel te overdreven als er een overtreding op hem wordt gemaakt. Landgenoot Ronaldo is het niet eens met die kritiek.

Ronaldo noemt kritiek op Neymar 'nonsens'

'Neymar is een intelligente speler en hij weet goed hoe hij zich moet verdedigen als hij wordt getackeld', zegt de voormalig topvoetballer tegen Sky Sports. 'Ik denk dat scheidsrechters Neymar niet genoeg beschermen. Als ik telkens word geraakt, zou ik ook een gevoel van onrechtvaardigheid krijgen. De kritiek is nonsens. De media hebben gewoon iets te schrijven nodig.'

De sterspeler van Brazilië was maandag in de achtste finale tegen Mexico (2-0) belangrijk met een goal en een assist, maar na afloop ging het vooral over zijn reactie nadat Miguel Layún op zijn voet was gaan staan. Neymar rolde over de grond en schreeuwde het uit. Brazilië speelt aanstaande vrijdag in de kwartfinale tegen België.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Brazilië en België spelen 'vervroegde WK-finale'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.