Ronaldo kan weer een club wegstrepen: 'Hij is nooit een optie geweest'

Reacties

Cristiano Ronaldo kan een hereniging met José Mourinho uit zijn hoofd zetten. Volgens AS Roma-directeur Tiago Pinto is de komst van de 37-jarige Portugees geen optie voor zijn club.

Ronaldo kan weer een club wegstrepen: 'Hij is nooit een optie geweest'
© Pro Shots

Roma werd in Italiaanse media genoemd als potentiële bestemming voor Ronaldo, nu hij zichzelf met een explosief interview onmogelijk heeft gemaakt bij Manchester United. Mourinho zou zijn landgenoot graag naar het Stadio Olimpico zien komen, maar die geruchten zijn nu uit de wereld geholpen door de technisch directeur van de Romeinen.

'Een van de dingen die me irriteren aan Italië is dat het altijd over de transfermarkt gaat', zei Pinto volgens La Gazzetta dello Sport tijdens de Thinking Football Summit in Porto. 'De waarheid is dat Ronaldo nooit een optie is geweest. Deze geruchten zijn nergens op gebaseerd, maar in Italië linken ze elke dag drie nieuwe spelers aan je club.'

De Italiaanse geruchtenmolen draait dan ook vrolijk verder. Napoli wordt (net als afgelopen zomer) ook genoemd als optie, maar alleen als Ronaldo transfervrij is. Dat is niet ondenkbaar, aangezien Engelse media schrijven dat Manchester United het contract van de Portugese vedette wil laten ontbinden op basis van juridische gronden.

Verder lijken er in Europa weinig clubs die nog zitten te wachten op de goalgetter, waardoor verschillende media al melden dat een overstap naar de MLS de enige logische optie is voor Ronaldo. Zelf onthulde de Portugese topschutter in het interview met Piers Morgan dat hij een mega-aanbieding uit Saoedi-Arabië heeft afgeslagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.