Ronaldo geeft toe: 'Ik ging door een slechte fase'

Reacties

Vier maanden na zijn vertrek bij Manchester United, ziet Cristiano Ronaldo in dat hij door een slechte fase van zijn carrière ging.

Ronaldo geeft toe: 'Ik ging door een slechte fase'
© Pro Shots
Portugal
Portugal
4 - 0
Liechtenstein
Liechtenstein

Medio november liet Ronaldo geen spaan heel van Erik ten Hag, het bestuur en de mentaliteit van het overgrote deel van zijn medespelers, maar woensdag op de persconferentie begon de Portugese superster ook over zijn eigen aandeel in zijn abrupte afscheid.

'Er is geen tijd voor spijt in dit leven', begon Ronaldo zijn relaas op de persconferentie van Portugal in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Liechtenstein. 'Zelfs als we het niet zo goed doen, is het onderdeel van ons leven. Als we op de top van de berg staan, is het moeilijk om te zien wat er beneden is en vaak zag ik het niet.'

'Ik denk dat alles in het leven met een reden gebeurt. Ik ben vaak dankbaar om moeilijke dingen mee te maken, zodat ik kan zien wie er echt aan mijn kant staat. Op de moeilijke momenten zie je wie er aan jouw kant staat. Het was geen goede fase in mijn leven, in mijn carrière, eerst op persoonlijk vlak en daarna professioneel. Nu ben ik beter voorbereid en dat leerproces was belangrijk, want ik had dit nog nooit meegemaakt. Nu ben ik een betere man.'

De 38-jarige Ronaldo tekende op 1 januari een contract voor tweeënhalf jaar bij Al-Nassr. In de Saudi Pro League kwam de aanvaller tot negen goals in acht duels tot dusver.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.