Ronaldo daagt Messi uit: 'Kom naar Italië'

Reacties

Jarenlang streden ze in La Liga om de prijzen en de topscorerstitel, maar sinds dit seizoen spelen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi weer in twee verschillende landen. Als het aan eerstgenoemde ligt spelen de twee grootheden weer in één competitie volgend seizoen.

Ronaldo daagt Messi uit: 'Kom naar Italië'

Nadat Ronaldo alles had gewonnen wat er te winnen viel met Real Madrid koos de Portugees voor een nieuwe stap in zijn carrière. Hij verwisselde de Spaanse hoofdstad voor Juventus, waar hij inmiddels weer zijn oude niveau heeft gehaald. 'Voor mij is het leven een uitdaging', vertelt Ronaldo in een interview met La Gazzetta Dello Sport en Corriere Dello Sport.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De topscorer aller tijden in de Champions League hoopt dat Messi ook nog een keer zo'n uitdaging aangaat, het liefst in de Serie A. 'Ik mis Messi niet. Ik heb in Engeland, Spanje, Italië en Portugal gespeeld, hij is nog steeds in Spanje. Misschien heeft hij meer nodig. Het zou fantastisch zijn als hij naar Italië komt en net als ik de uitdaging aangaat. Maar als hij gelukkig is bij Barça, respecteer ik dat.'

Ronaldo heeft inmiddels tien keer gescoord in de Serie A, terwijl hij ook eenmaal trefzeker was in de groepsfase van de Champions League. Juventus staat bovenaan in de Serie A en is al zeker van een vervolg in het elitetoernooi. Onlangs eindigde Ronaldo als tweede tijdens de verkiezing van de Ballon d'Or. Luka Modric won, Messi werd vijfde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.