'Ronaldo biedt onderdak aan slachtoffers van aardbevingsramp'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft een helpende hand toegestoken aan overlevenden van de aardbeving in Marokko. De Portugese superster heeft de deuren van zijn hotel in Marrakech geopend als onderkomen voor mensen die hun huis zijn kwijtgeraakt.

'Ronaldo biedt onderdak aan slachtoffers van aardbevingsramp'
© Pro Shots

Vrijdag werd Marokko getroffen door een forse aardbeving. Inmiddels is het dodenaantal al de grens van tweeduizend gepasseerd. Daarnaast zijn duizenden overlevenden hun onderkomen verloren. Ook zijn er nog veel meer mensen vermist.

Voor Ronaldo reden om te helpen. De Portugees is eigenaar het Pestana CR7 Marrakech-hotel en heeft besloten zijn kamers beschikbaar te stellen voor slachtoffers van de tragedie, meldt Marca en AS. Daardoor hebben honderden mensen een slaapplaats.

Het hotel van Ronaldo is een luxe onderkomen, midden in het stadscentrum van Marrakech. Liefst 174 kamers zijn er beschikbaar. Die worden nu ingericht om zoveel mogelijk slachtoffers een dak boven het hoofd te bieden.

Het Nederlands elftal zal zondagavond voorafgaand aan het duel met Ierland een minuut stilte houden ter nagedachtenis aan de Marokkaanse slachtoffers. Ook in de Eredivisie zullen de clubs stil staan bij het leed. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.